Tarieven

Een voltooid traject met In beeld verwerkt  kost 425 euro.

Ik start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken wat je kunt verwachten, welke tijdsinvestering het traject ook van jou zal vragen en wat er zoal bij komt kijken. Niet alleen ik, maar ook jij zult er namelijk tijd en energie in moeten en kunnen steken. Pas dan beantwoord je de vraag of je een fotografisch beeld tot stand wilt laten komen.

Is het antwoord op deze vraag 'ja', dan betaal je een starttarief van 75 euro. Mijn ervaring leert namelijk, dat niet elk beeld er komt. Misschien ontdek je, dat dit idee te vroeg voor jou komt in jouw rouwproces. Of dat je er toch minder tijd en aandacht aan kunt besteden dan nodig is. Het starttarief is een tegemoetkoming aan de tijd die ik er dan evengoed aan heb besteed.

Geen traject is hetzelfde en het vraagt een vooraf onvoorspelbare tijdsinvestering. Dat maakt niet uit, ik vraag een vast tarief voor mijn aandeel. Als jouw fotografisch beeld af is, kost je dat nog eens 350 euro. Dit is inclusief de kosten van één afdruk op een printwijze die jouw beeld het meest recht doet, tot een maximale grootte van 120x80 cm.