Eén allesomvattend beeld
Herinneringen portretteren

Ieder mens die wordt gemist kan de spil zijn van In beeld verwerkt. Je vader, moeder, zus, kind of vriend. Ook kunnen we je beide ouders in één beeld bijeenbrengen. We gaan uitgebreid met elkaar in gesprek over degene die je is ontvallen. Dat kan overigens al tientallen jaren geleden zijn gebeurd. Van daaruit verzamelen we de elementen die nodig zijn voor het allesomvattende beeld: foto’s uit je eigen familiealbum, maar ook nieuw materiaal dat past bij jouw verhaal.

We pendelen tussen heden en verleden, een gezamenlijke zoektocht. Spannend soms, want we weten vooraf niet precies waar we uitkomen. Helend misschien, wanneer dat laatste ‘knoopje’ in je binnenste oplost. En altijd respectvol en veilig, omdat we jouw tempo en wensen volgen. Mijn ideeën als fotograaf en kunstenaar zijn daaraan ondergeschikt.

Een traject met 

In beeld verwerkt

Een traject met In beeld verwerkt is ook een emotionele reis. Waarbij natuurlijk ruimte is voor humor en plezier! Ga eerlijk bij jezelf na of je er werkelijk aan toe bent en of je het fijn vindt om te praten over degene die is overleden. Wat je mij vertelt, blijft natuurlijk onder ons. Verder vraag ik je van een aantal zaken bewust te zijn:

  • Je moet ook zelf op zoek gaan naar foto’s, voorwerpen of ander beeldmateriaal. Soms is het nodig mij dat materiaal tijdelijk mee te geven om het op z’n mooist te fotograferen.
  • Bij gebruik van oorspronkelijk fotomateriaal kan de kwaliteit (resolutie) een praktische beperking opleveren.
  • Hoe lang het traject duurt, bepaal je voor het grootste deel zelf.

Het beeld

Voltooid

Als het gecreëerde beeld naar jouw gevoel voltooid is, onderzoeken we ook op welk materiaal het eindresultaat het best kan worden afgedrukt. Bijvoorbeeld als foto, op dibond, aluminium, hout of plexiglas. Ik geef je hierover graag advies, maar de keuze is altijd aan jou. Ook de afmetingen bepaal je zelf. Het eindresultaat is zowel een eerbetoon aan je dierbare als een cadeau aan jezelf.