In beeld verwerkt
Ervaringen

In beeld verwerkt staat als concept nog in de steigers. Solide steigers weliswaar, maar in een opstartfase zijn er altijd puntjes om te perfectioneren. Voor deze ontwikkeling gun ik mezelf de tijd. Ik focus me in deze periode vooral op uitbreiding van mijn portfolio.

Ervaringen van Nicolien

Een waardevolle reis met mooie eindbestemming

De reis begon met het vertellen over mijn overleden vriendin. Het was fijn om herinneringen op te halen en stil te staan bij vele ervaringen die we hebben gedeeld. Astrid luistert, moedigt aan om verder te vertellen en stelt af en toe een vraag. 

Na een paar dagen kreeg ik de eerste proef van de verbeelding van mijn verhaal toegestuurd. Wat was dat bijzonder! Hoe langer ik keek, hoe meer ik terug zag van wat ik had verteld. Astrid wil graag feedback en ziet zo’n eerste beeld als een eerste station waarna de reis verder gaat. Samen hebben we het beeld op detailniveau verfijnd, zodat het beeld voor mij helemaal kloppend is.

Daarna volgt nog de keuze van het materiaal waarop het beeld afgedrukt wordt. Dit heb ik aan Astrid over gelaten, met het vertrouwen dat zij hier een goede kijk op heeft. En dat vertrouwen bleek terecht.

Ik heb nu een heel waardevol beeld van mijn overleden vriendin. Een uniek beeld van onze relatie, waar ik zelfs nog steeds nieuwe dingen in ontdek. Zo blijven mijn fijne herinneringen aan haar en onze relatie levend ️

Ervaringen van Wim

Ouders  

Astrid, terugkijkend op het fotoproject hebben we samen een bijzondere weg bewandeld, om te komen tot waar we nu mee zijn geëindigd. Met een heel goed eindresultaat, ondanks dat jij moest werken met mijn oude foto's uit de jaren 50/60 van de vorige eeuw.

Wat mij aan jou is opgevallen is, dat jij je heel goed kon verplaatsen in mijn gedachtengoed. Dat komt omdat jij heel goed kan luisteren, en heel rustig blijft, en daardoor de juiste vragen kon stellen.

Het eerste ontwerp was voor mij dan ook heel verassend eigenlijk; zo goed, het was voor 80% al klaar. Het aanbrengen van de finesses was ook  fijn om dat met jou te doen. Jouw ongedwongen manier om mogelijkheden te laten zien en mij toch vrij te laten in mijn keuze sprak mij aan. Mijn complimenten voor jouw werkwijze en het geduld om steeds weer 'verbetering' te bedenken en aan te brengen.

Met het resultaat ben ik heel blij; het zal een mooie plaats krijgen in ons huis.

Astrid bedankt.